full service - flexibel huren
betaalbare kantoorunits

MENU

Zoekt u een representatieve kantoorruimte tegen flexibele condities? Kies dan voor een kantoorruimte in één van onze business centres!

Onze kantoorruimtes kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen:

  • Ruime keuze in de afmeting en de inrichting
  • Volledig aangepast aan uw eisen & wensen
  • Kortlopende contracten & flexibele condities
  • Aanvullende services en realistische tarieven

Wij hebben volledig ingerichte full-service kantoren per direct te huur, inclusief meubilair, internet via glasvezel en VioP telefonie. U mag ook zelf de inrichting bepalen, nagenoeg alles is mogelijk. 

Mogelijkheden

Onze filosofie: er is heel veel mogelijk en heel veel inbegrepen. In onze businesscenters kunt u een full service kantoor en spreekkamers huren in een representatieve en goed bereikbare locatie. Daarnaast bieden wij alle mogelijke diensten zoals het beantwoorden van uw telefoon, het ontvangen van uw klanten bij de receptiebalie of de schoonmaak van uw kantoor.

Alles is mogelijk bij Facility Point Group. Waar u ook voor kiest, u krijgt altijd de standaard flexibiliteit en service van de Facility Point Group:
-    Transparante huisvestingskosten
-    Geen investeringen
-    Een flexibele huurtermijn
-    Flexibele metrages
-    Facilitaire ondersteuning
-    Uw eigen kantorennetwerk
-    Doorgroeimogelijkheden
-    Voltijd bezette servicebalie/receptie

Alle kantoorfaciliteiten zijn aanwezig, u betaalt alleen wat u gebruikt! Kortom: u huurt een kantoor zonder zorgen bij een businesscenter van de Facility Point Group.

meer weten?

share