Facility Point Den Haag Platinaweg

Dit moderne Business Center is centraal gelegen tussen Den Haag, Delft en het Westland in en ligt op de grens van Escamp en Loosduinen en nabij de N-211. Deze locatie heeft een centrale receptie met lounge en spreekkamers en heeft een eigen parkeerterrein.

Kantoor huren in Den Haag

De kantoorunits zijn beschikbaar in allerlei varianten vanaf ca. 20m2 tot aan 90m2. Ons Business Center is zeer geschikt voor bedrijven en ondernemers die zonder investeringen direct willen beginnen. De locatie is voorzien van snel internet op basis van 'glasvezel' en Voip telefonie. U huurt bij ons een volledig ingerichte kantoorunit, inclusief internet, telefoon en meubilair met 2 of 3 werkplekken vanaf € 550,- per maand.

Vergaderen in Den Haag

Facility Point Den Haag heeft verschillende vergaderruimten en spreekkamers beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 20 personen. Deze ruimtes zijn te huur vanaf € 12,50 per uur, inclusief het gebruik van een beamer en/of whiteboard, koffie en thee. Wij verzorgen graag verdere catering voor u zoals de lunch op aanvraag.

Virtueel kantoor Den Haag

Wilt u alleen beschikken over een zakelijk kantooradres voor uw KvK inschrijving; dan is een virtueel kantoor de oplossing voor u. Wij verwerken uw post en u kunt per uur gebruik maken van onze spreekkamers. Ook kunnen wij uw telefoon betantwoorden bij afwezigheid. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point Den Haag zo compleet maken als u maar wilt.

Ontdek het zelf

Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan eens bij ons binnen en laat u informeren over de mogelijkheden die wij ook uw bedrijf kunnen bieden. Wij leiden u graag rond. Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 820 11 11 of via het contactformulier.

Faciliteiten Facility Point Den Haag

Naast full-service kantoren, vergaderruimtes en een virtueel kantoor kunnen wij in Facility Point Den Haag de volgende diensten voor u verzorgen:

-    Vergaderruimtes: 1 vergaderruimte en 3 spreekkamers met TV of beamer
-    Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
-    Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
-    Telefoonservice: telefoonbeantwoording of doorverbinden bij afwezigheid
-    Postverzorging: postbezorging, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
-    Snel internet via glasvezel
-    VoIP telefonie
-    Parkeren: deze vestiging beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein
-    Fietsenstalling
-    Schoonmaakservice
-    Laadpalen voor electrisch rijden

Bij Facility Point is heel veel mogelijk.

Meer weten?

Telefoon:
010 – 208 5900

Adres en locatie

Deze locatie is zeer goed bereikbaar via de A4 en de N211 en ligt centraal tussen Den Haag, Delft en het Westland in. Het OV stopt voor de deur en heeft een directe verbinding met de binnenstad, Centraal Station Den Haag en Holland Spoor. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op beveiligd eigen terrein.

Adresgegevens

FPDH1
FPDH2
FPDH5
FPDH6