Actie van de maand; een Woon-Werk appartement in Capelle aan den IJssel.

Bij Canaalstaete op de Kanaalweg 33 in Capelle aan den IJssel kunt u ook een Woon-Werk Appartement huren!

Op de Kanaalweg 33 bieden wij onze huurders in het Business Center de mogelijkheid om in het naastgelegen pand een ruim en volldig gerenoveerd appartement te huren. De combibatie tussen wonen en werken biedt vele voordelen. Binnenkort komt er 1 appartement vrij. Mocht u interesse hebben in een Woon-Werk Appartement bij Canaalstaete dan kunt u dit kenbaar maken via ons contactformulier.

Dagkantoor

Vandaag aan de slag in een van onze volledig ingerichte kantoren? U kunt per direct gebruik maken van onze kantoren of spreekkamers vanaf € 50,- per dag! Deze prive kantoren zijn voorzien van snel internet en een aantal werkplekken. Bel ons voor de voorwaarden & condities van een dagkantoor op 010 - 208 5900.

Airport Business Center op bedrijfspark NoordWest in Rotterdam

Diverse Full-service kantoorunits met 2 of 3 werkplekken en inclusief meubilair, telefoon en internet én inclusief receptiediensten, parkeren en de servicekosten voor € 550,- ex btw.

Inschrijfadres / virtueel kantoor

Bij een van onze vestigingen kunt u een virtueel kantoor huren; dit is een kvk inschrijfadres met postservice. Dit betekent dat u uw klanten (en uw post) voortaan in ons business center kunt ontvangen. Ook kunt u gebruik maken van onze spreekkamers voor het ontvangen van uw klanten, de prijs hiervan bedraagt € 12,50 per uur. U kunt zich bij ons inschrijven in Den Haag, Rotterdam of Capelle a/d IJssel.

Bel ons voor de prijzen & condities van een virtueel kantoor op 010 - 208 5900.

Canaalstaete Business Center in Capelle aan den IJssel

Op de eerste verdieping vindt u luxe kantoorunits met 2 of 3 werkplekken die voorzien zijn van laminaat.

De prijs van deze units bedraagt € 700,- ex btw en inclusief meubilair, telefoon en internet via glasvezel.

* Al onze units zijn standaard voorzien van meubilair, internet en telefonie.

De servicedienstverlening, waaronder de receptie voor het doorverwijzen van bezoekers en het parkeren zijn kosteloos inbegrepen.

FacilityPoint staat voor; betaalbare 'full-service' kantoorunits binnen een modern bedrijfsverzamelgebouw met een prettige werksfeer.

Facility Point staat garant voor flexibiliteit en servicegerichtheid! U kunt bij ons terecht voor 'full-service' kantoren, een virtueel kantoor (een Kvk. inschrijfadres) en voor spreekkamers en vergaderzalen.

Onze Business Centers zijn voorzien van internet via glasvezel, VoIP Telefonie, een centrale receptie, diverse spreek- en vergaderruimtes en een lounge met een koffiehoek. Al onze locaties zijn voorzien van een eigen parkeerterrein waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Onze receptie staat altijd voor u klaar. Zij ontvangen uw bezoek en nemen bij uw afwezigheid graag de telefoon voor u aan. Ook kunt u bij onze receptionistes terecht voor allerlei ondersteunende diensten, waaronder de postservice en de catering.

Meer weten?

Telefoon:
010 – 208 5900