Services

Facility Point is de specialist op het gebied van flexibele bedrijfshuisvesting. Voor ieder type ondernemer heeft Facility Point een passende oplossing.

U kunt bij Facility Point terecht voor:

  • Full-service kantoren, inclusief meubilair, internet en telefoon
  • Kantoorunits en zorgunits
  • Flexplekken
  • Virtuele kantoren
  • Spreekkamers en vergaderruimtes

Kantoorruimte huren

Zoekt u een eigen kantoorruimte die flexibel met de behoefte van uw organisatie meegroeit? Kies dan voor een kantoorruimte in één van onze business centres! Onze kantoorruimtes kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen:

- Van full-service tot alleen de ‘vierkante meters’
- Keuze uit verschillende afmetingen en indelingen
- Kortlopende contracten
- Flexibele condities
- Schappelijke tarieven

Virtueel kantoor

Heeft u alleen een representatief zakenadres nodig met Kvk inschrijving? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u! Wij verwerken uw post, nemen uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Vergaderruimte huren

Heeft u tijdelijk of flexibel de behoefte aan ruimte voor gesprekken en vergaderingen? Wij verhuren representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle benodigde faciliteiten. U kunt uw zakelijke partners in een represenatieve en professionele omgeving. Uiteraard beschikken onze vestingen over alle benodigde faciliteiten zoals een TV en een beamer en de catering.

Meer weten?

Telefoon:
010 – 208 5900