full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Bent u op zoek naar kantoor- of vergaderruimte in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Nieuwekerk aan den IJssel of Rotterdam? Kom dan eens kijken bij Facility Point. Dit pand is onlangs intern volledig gerenoveerd met een modern zakelijke uitstraling en met up-to-date voorzieningen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kantoor huren in Capelle aan den IJssel

In dit goed bereikbare business center, met ruime parkeergelegenheid, kunt u tegen flexibele condities kantoorruimte huren. Onze gemeubileerde full-service kantoren zijn inclusief alle mogelijke facilitaire diensten. Het beantwoorden van uw telefoon, het verwelkomen uw klanten bij de receptie, maar ook secretariële ondersteuning en het schoonmaken van uw kantoor, kunnen wij voor u verzorgen.

Vergaderen in Capelle aan den IJssel

Facility Point Capelle aan den IJssel beschikt over diverse vergaderruimten, inclusief alle benodigde faciliteiten. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur. Ontvang uw relaties in een representatieve vergaderruimte, waarbij wij u kunnen voorzien van volledige catering, een beamer en secretariële ondersteuning.

Virtueel kantoor Capelle aan den IJssel

Bent u niet op zoek naar een werkplek, maar wel naar een vestigingsadres, desgewenst met kvk inschrijving? Dan is een virtueel kantoor in Facility Point Capelle aan den IJssel voor u de oplossing. Een virtueel kantoor bij Facility Point is representatief, heeft lage maandelijkse kosten en is inclusief diverse faciliteiten.

U kunt uw kvk bij ons inschrijven en wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen.

Faciliteiten Facility Point Capelle a/d IJssel

Bij Facility Point Capelle a/d IJssel kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

 • Vergaderruimtes: 3 vergaderruimtes en 3 spreekkamers
 • Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
 • Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
 • Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
 • Telefoonservice: telefoonbeantwoording en doorverbinden bij afwezigheid
 • Secretariële diensten: agendabeheer, kopieren, typewerk, brieven, presentaties, etc.
 • Postverzorging: postbezorging, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
 • High speed internet
 • Parkeren: zeer ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein
 • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
 • Fietsenstalling
 • Schoonmaakservice

Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Loop eens bij ons binnen of bel voor een afspraak op 010 - 820 0850.

 

meer weten?

Adres en locatie

Facility Point Capelle aan den IJssel is gunstig gelegen ten opzichte van de regio Rotterdam. Deze locatie bevindt zich dicht bij de A16 en A20 en is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Adresgegevens
Kanaalweg 33-35
2903 LR  Capelle a/d IJssel
Tel:
+ 31 (0) 10 - 820 08 50
Fax:
+ 31 (0) 10 - 820 08 51
E-mail:
receptiecapelle@facilitypoint.eu

share