Betaalbare kantoorunits

per direct te huur - flexibele condities

MENU

Facility Point gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en neemt de daarvoor geldende richtlijnen in acht.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, beperking, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat een verzoek daadwerkelijk door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (‘machine readable zone’, de strook met nummers onderaan het identiteitsbewijs), documentnummer en BSN zwart. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen een week, op uw verzoek.

Als u onverhoopt klachten zou hebben over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u contact met ons opnemen door te e-mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 010 – 208 5900. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing.

Deze versie van de privacyverklaring is van 12 oktober 2018.

Meer weten?

Telefoon:
010 – 208 5900

share