full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Op de hoek van de Niasstraat en de Vleutenseweg, tegenover de Jaffavilla, verhuren wij in Facility Point Utrecht kantoorunits tegen zeer aantrekkelijke huurvoorwaarden. Het pand beschikt over een representatieve entree en er zijn verschillende vergaderruimtes. De receptie is bemand tijdens kantooruren. Er zijn maar liefst 139 kantoorruimtes te huur in diverse maten, vanaf 21m².

Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Een aansluiting naar de snelwegen begint aan het einde van de Vleutenseweg. U loop in slechts 5 minuten naar het bruisende centrum van deze prachtige stad. Het gebouw ligt vlakbij de Jaarbeurs.

Voor startende en doorstartende bedrijven binnen de doelgroep wordt een systeem van ingroeihuren met aantrekkelijke kortingen gehanteerd. Uiteraard zijn alle facilitaire diensten om uw bedrijf te ondersteunen aanwezig.

Kantoor huren in Utrecht

Als ondernemer vindt u bij ons de perfecte bedrijfshuisvesting. Wij hebben gemeubileerde kantoorunits beschikbaar vanaf 20m2 en ook gehele kantoorverdiepingen vanaf 250m2. Dit maakt Facility Point het ideale business centre in Utrecht. Aanvullend bieden wij receptieservice, telefoonservice en vergaderruimten. Bij Facility Point huurt u al een volledig ingerichte kantoorunit voor 2 personen vanaf € 400,- per maand, inclusief internet en telefoon!

Vergaderruimte Utrecht

Heeft u tijdelijk of (on)regelmatig behoefte aan extra ruimte voor meetings of vergaderingen? In Facility Point Utrecht verhuren wij representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle faciliteiten die u wenst. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur, zonder langlopende verplichtingen.

Virtueel kantoor in Utrecht

Heeft u alleen een zakenadres en een adres voor uw KvK inschrijving nodig, maar nog geen eigen kantoorruimte? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u! Wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Faciliteiten Facility Point Utrecht

Bij Facility Point Rotterdam Utrecht kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

 • Vergaderruimtes: 2 vergaderruimtes en 4 spreekkamers
 • Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
 • Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
 • Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
 • Telefoonservice: telefoonbeantwoording en doorverbinden bij afwezigheid
 • Secretariële diensten: agendabeheer, kopieren, typewerk, brieven, presentaties, etc.
 • Postverzorging: postbezorging, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
 • High speed internet
 • Parkeren: ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein
 • Goede beriekbaarheid via het openbaar vervoer
 • Fietsenstalling
 • Schoonmaakservice

Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Ontdek het zelf

Wilt u zelf de sfeer proeven in Facility Point Utrecht? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend rondleiding. U kunt contact opnemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0)10 - 208 59 00.

meer weten?

Adres- en contactgegevens

Niasstraat 1
3531 WR  Utrecht
Tel: 010 - 208 5900
Email: receptiefpl@facilitypoint.eu

 

share