full service - flexibel huren
betaalbare kantoorunits

MENU

Onze vestiging Facility Point Rotterdam Centrum is een uitstekende locatie voor startende, groeiende en internationale ondernemingen. Het is gevestigd in ‘De Nieuwe Nederlanden’, een prachtig karakteristiek gebouw vlak bij het Hofplein.

Kantoor huren in Rotterdam Centrum

In deze bijzonder mooie klassieke en modern ingerichte locatie vindt u als ondernemer de perfecte bedrijfshuisvesting. Er zijn gemeubileerde kantoren beschikbaar vanaf ca. 20m2 tot hele kantoorverdiepingen van 200m2. Dit maakt Facility Point de ideale kantoorruimte in het centrum van Rotterdam. Aanvullend bieden wij receptieservice, telefoonservice en vergadermogelijkheden. Bij Facility Point Rotterdam Centrum huurt u al een volledig ingerichte kantoorunit voor 2 personen vanaf € 450,- per maand inclusief internet en telefoon!

Vergaderruimte Rotterdam Centrum

Heeft u tijdelijk of (on)regelmatig behoefte aan extra ruimte voor meetings of vergaderingen? In Facility Point Rotterdam Centrum verhuren wij representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle faciliteiten die u wenst. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur, zonder langlopende verplichtingen.

Virtueel kantoor in Rotterdam Centrum

Heeft u alleen een zakenadres en een adres voor uw KvK inschrijving nodig, maar nog geen eigen kantoorruimte? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u!  Wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Ontdek het zelf

Wilt u zelf de sfeer proeven in Facility Point Rotterdam Centrum? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend rondleiding. U kunt contact opnemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0) 10 - 208 59 00.

Faciliteiten Facility Point Rotterdam Centrum

Bij Facility Point Rotterdam Centrum kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

 • Vergaderruimtes: 2 vergaderruimtes en 3 spreekkamers
 • Vergaderapparatuur: Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
 • Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
 • Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
 • Telefoonservice: beantwoording van uw gesprekken bij afwezigheid, doorverbinden naar extern nummer
 • Secretariële diensten: onze medewerkers verzorgen graag uw agenda, uw typewerk, brieven, presentaties, etc.
 • Postverzorging: uw post wordt opgehaald, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
 • Kopiëren
 • High speed internet
 • Parkeren: deze vestiging beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. De locatie is tevens goed bereikbaar via openbaar vervoer.
 • Fietsenstalling
 • Schoonmaakservice

Uw klanten worden door ons ontvangen, tijdens uw afwezigheid beantwoorden wij uw telefoon en op uw verzoek kunnen wij uw agenda beheren en secretariële ondersteuning bieden. Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Adres en route Facility Point Rotterdam Centrum

U vindt Facility Point Rotterdam Centrum op 5 minuten lopen van het centraal station. Deze kantoor- en vergaderlocatie is goed bereikbaar vanaf de rondweg van Rotterdam. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rond de locatie en het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Adresgegevens Facility Point Rotterdam Centrum

Schiekade 830 
3032 AL  Rotterdam 


Telefoon: + 31 (0) 10 - 208 59 00 


Fax : + 31 (0) 10 - 208 59 99 


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaart en route

Klik op het kaartje om naar Google Maps te gaan voor de routebeschrijving.

 

meer weten?

Adres- en contactgegevens

Niasstraat 1
3531 WR  Utrecht
Tel: 010 - 208 5900
Email: receptiefpl@facilitypoint.eu

 

share