full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Facility Point Nijmegen bevindt zich op de rand van het centrum. Dit moderne kantoorpand beschikt over aantrekkelijk ingerichte ontvangstruimten, vergaderruimten en keukens. Parkeren is geen probleem en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar.

De grootte van de kantoorunits varieert van 20 tot en met 100 vierkante meters. Elke unit is volledig voorzien van vloerbedekking en kan worden gemeubileerd indien u dat wenst. De algemene ruimten, zoals de receptie en de vergaderruimten, zijn naar een comfortabele standaard gemeubileerd.

Kantoor huren in Nijmegen

Als ondernemer vindt u bij ons de perfecte bedrijfshuisvesting. Wij hebben gemeubileerde kantoorunits beschikbaar vanaf 20m2 en ook gehele kantoorverdiepingen vanaf 250m2. Dit maakt Facility Point het ideale business centre in de regio Nijmegen. Aanvullend bieden wij receptieservice, telefoonservice en vergaderruimten. Bij Facility Point huurt u al een volledig ingerichte kantoorunit voor 2 personen vanaf € 350,- per maand, inclusief internet en telefoon!

Vergaderruimte Nijmegen

Heeft u tijdelijk of (on)regelmatig behoefte aan extra ruimte voor meetings of vergaderingen? In Facility Point Nijmegen verhuren wij representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle faciliteiten die u wenst. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur, zonder langlopende verplichtingen.

Virtueel kantoor in Nijmegen

Heeft u alleen een zakenadres en een adres voor uw KvK inschrijving nodig, maar nog geen eigen kantoorruimte? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u! Wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Faciliteiten Facility Point Nijmegen

Bij Facility Point Rotterdam Airport kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

 • Vergaderruimtes: 2 vergaderruimtes en 4 spreekkamers
 • Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
 • Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
 • Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
 • Telefoonservice: telefoonbeantwoording en doorverbinden bij afwezigheid
 • Secretariële diensten: agendabeher, kopieren, typewerk, brieven, presentaties, etc.
 • Postverzorging: uw post wordt opgehaald, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
 • High speed internet
 • Parkeren: deze vestiging beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.
 • Goede breikbaarheid met het openbaar vervoer
 • Fietsenstalling
 • Schoonmaakservice

Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Ontdek het zelf

Wilt u zelf de sfeer proeven in Facility Point Nijmegen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend rondleiding. U kunt contact opnemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0)10 - 208 59 00.

meer weten?

Contactgegevens

Tel. 010 - 208 5900

Mail:receptiefpa@facilitypoint.eu

 

share