full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Dit unieke business center ligt op een toplocatie: in het World Trade Center op Schiphol Airport, slechts een paar minuten lopen van de aankomst- en vertrekhal. Het treinstation van Schiphol bevindt zich onder de entreehal en is eveneens op loopafstand van ons business center.

Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeerkelders van het WTC. Op deze perfecte locatie huurt u een perfect kantoor, met uitzicht op de vliegtuigen! Wij ondersteunen onze huurders met een uitgebreid pakket facilitaire diensten, zoals postverwerking, hotelreserveringen, PowerPointpresentaties, etc.

U huurt in dit Business & Conference Center al een werkplek voor € 500,- per maand, inclusief telefoon en internet!

Daarnaast beschikken wij over een gespecialiseerd vergadercentrum. Op de vierde verdieping van ons business & conference center op Schiphol biedt Facility Point Group u volledig ingericht ontvangstruimte, vergaderzalen, spreekkamers en trainingsruimte. Alle apparatuur is aanwezig, uw vergadering verloopt rustig, zakelijk en wordt door ons professioneel begeleid. Koffie, thee, snacks, volledige lunches of een snel broodje, alles kan verzorgd worden. U kunt de lunch gebruiken in onze smaakvolle lunchroom met uitzicht op de platforms, of u trekt zich terug in uw eigen vergaderzaal, de keuze is aan u.

Uiteraard kunnen wij rondom uw vergadering diverse facilitaire diensten verlenen, zoals reserveringen regelen voor hotels en restaurants etc.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw vestiging op Schiphol!

Kantoor huren in WTC Schiphol

Als ondernemer vindt u bij ons de perfecte bedrijfshuisvesting. Wij hebben gemeubileerde kantoorunits beschikbaar vanaf 20m2 en ook gehele kantoorverdiepingen vanaf 250m2. Dit maakt Facility Point het ideale business centre op Schiphol. Aanvullend bieden wij receptieservice, telefoonservice en vergaderruimten. Bij Facility Point huurt u al een volledig ingerichte werkplek vanaf € 500,- per maand, inclusief internet en telefoon!

Vergaderruimte in WTC Schiphol

Heeft u tijdelijk of (on)regelmatig behoefte aan extra ruimte voor meetings of vergaderingen? In Facility Point WTC Schiphol verhuren wij representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle faciliteiten die u wenst. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur, zonder langlopende verplichtingen.

Virtueel kantoor in WTC Schiphol

Heeft u alleen een zakenadres en een adres voor uw KvK inschrijving nodig, maar nog geen eigen kantoorruimte? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u! Wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Faciliteiten Facility Point WTC Schiphol

Bij Facility Point Rotterdam Airport kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

 • Vergaderruimtes: 2 vergaderruimtes en 4 spreekkamers
 • Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
 • Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
 • Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
 • Telefoonservice: telefoon beantwoording en doorverbinden naar extern nummer
 • Secretariële diensten: agendabeheer, kopieren, typewerk, brieven, presentaties, etc.
 • Postverzorging: postbezorging, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
 • High speed internet
 • Parkeren: deze vestiging beschikt over ruime parkeervoorzieningen
 • Deze locatie is zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer
 • Fietsenstalling
 • Schoonmaakservice

Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Ontdek het zelf

Wilt u zelf de sfeer proeven in Facility Point WTC Schiphol? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend rondleiding. U kunt contact opnemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0)10 - 208 59 00.

meer weten?

Adres- en contactgegevens

WTC Schiphol Business & Conference Center

Schiphol Boulevard 127
1118 BG  Luchthaven Schiphol Airport Amsterdam
Tel: 010-208 59 00
Mail: receptiefpa@facilitypoint.eu

 

share