full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Dit unieke Business Center, dat van binnen een volledige smaakvolle metamorfose heeft ondergaan in samenwerking met Mauc architecten te Rotterdam, is gelegen in Den Haag Zuid-West op de grens van Escamp en Loosduinen.

Kantoor huren in Den Haag

De kantoorunits zijn beschikbaar in allerlei varianten vanaf ca. 20m2 tot aan een hele vleugel van 400m2. Voor startende ondernemingen zijn er een aantal budgetkantoren beschikbaar, met flexibele huurcontracten. Aangezien u volledig gefaciliteerd huurt, is ons Business Center zeer geschikt voor bedrijven en ondernemers die zonder investeringen direct operationeel willen zijn. Het gebouw is voorzien van snel zakelijk internet op basis van 'glasvezel' en telecommunicatie op basis van 'VoIP'.

Vergaderen in Den Haag

Facility Point Den Haag beschikt verschillende vergaderruimten met een capaciteit van 4 tot 50 personen. Deze ruimtes zijn per dagdeel te huur en desgwenst inclusief services, waaronder een beamer en de catering met koffie, thee, frisdranken een volledige lunch of alleen een snel broodje.

Virtueel kantoor Den Haag

Heeft u geen behoefte aan kantoorruimte, maar wilt u wel kunnen beschikken over een zakelijk kantooradres, voor uw KvK inschrijving, met professionele faciliteiten? Dan is een virtueel kantoor bij Facility Point Den Haag de oplossing voor u. Wij verwerken uw post, nemen desgewenst uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Ontdek het zelf

Bent u nieuwsgierig geworden? Loop dan eens bij ons binnen en laat u informeren over de mogelijkheden die wij ook uw organisatie kunnen bieden. Wij leiden u graag rond. Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 820 11 11 of via het contactformuier.

Faciliteiten Facility Point Den Haag

Naast full-service kantoren, vergaderruimtes en een virtueel kantoor kunnen wij in Facility Point Den Haag de volgende diensten voor u verzorgen:

-    Vergaderruimtes: 5 vergaderruimtes en 3 spreekkamers
-    Vergaderapparatuur op aanvraag beschikbaar
-    Catering: koffie, thee, frisdrank, snacks, volledige lunches of een snel broodje
-    Receptieservice: ontvangst en doorverwijzen van uw bezoekers
-    Telefoonservice: telefoonbeantwoording of doorverbinden bij afwezigheid
-    Secretariële diensten: agendabeheer, kopieren, typewerk, brieven, presentaties, etc.
-    Postverzorging: postbezorging, mailingen, frankeren, aantekenen, koeriersdiensten
-    High speed internet
-    VoIP telefonie
-    Parkeren: deze vestiging beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein
-    Fietsenstalling
-    Schoonmaakservice

Bij Facility Point is veel mogelijk en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

meer weten?

share