full service - flexibel huren
direct beschikbare units

MENU

Facility Point is de specialist op het gebied van flexibele bedrijfshuisvesting. Voor ieder type ondernemer heeft Facility Point een passende oplossing. 

U kunt bij Facility Point terecht voor:

  • Full-service kantoren
  • Kantoorunits
  • Flexplekken
  • Virtuele kantoren
  • Spreekkamers en vergaderruimtes

Kantoorruimte huren

Zoekt u een eigen kantoorruimte die flexibel met de behoefte van uw organisatie meegroeit? Kies dan voor een kantoorruimte in één van onze business centres! Onze kantoorruimtes kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen:
-    Van full service tot alleen ‘vierkante meters’
-    Keuze uit verschillende afmetingen en indelingen kantoorruimte
-    Kortlopende contracten
-    Flexibele condities
-    Realistische tarieven

Virtueel kantoor

Heeft u alleen een representatief zakenadres nodig, maar geen eigen kantoorruimte? Dan is een Virtueel kantoor de oplossing voor u! Wij verwerken uw post, nemen uw telefoon aan en u kunt gebruik maken van aanvullende faciliteiten, waaronder onze spreekkamers en vergaderzalen. U kunt uw virtuele kantoorruimte bij Facility Point zo compleet maken als u maar wilt.

Vergaderruimte huren

Heeft u tijdelijk of incidenteel behoefte aan ruimte voor meetings en vergaderingen? Wij verhuren representatieve spreekkamers en vergaderruimtes met alle benodigde faciliteiten. U kunt uw zakelijke partners in een represenatieve en professionele omgeving. Uiteraard beschikken onze vestingen over alle benodigede faciliteiten en kunnen wij u voorzien van een beamer, secretariële ondersteuning en de catering.

 

 

meer weten?

share