full service - flexibel huren
betaalbare kantoorunits

MENU

Het verhuren van flexibele kantoren en het daarmee aansluiten op de actuele dagelijkse behoefte van ondernemers, dat is onze missie. De Facility Point Group is al meer dan 20 jaar actief als verhuurder van full-service kantoren en staat garant voor het leveren van zeer complete services & diensten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Onze zeer toegewijde medewerkers staan permanement voor u klaar, waarbij klanttevredenheid op de eerste plaats staan.

Onze filosofie: u onderneemt en wij doen de rest! Facility Point biedt flexibele kantoorunits aan, waarbij u zelf beslist over de inrichting van uw kantoor, de diensten waar u gebruik van wilt maken en de looptijd van de overeenkomst. Ondernemen bij Facility Point Group betekent: lage kosten, geen investeringen, flexibiliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Door te kiezen voor Facility Point Group kiest u voor een betrouwbare partner! Facility Point Group is aangesloten bij de NvBEO en bij het Alliance Business Centers Network. Facility Point Group is voortdurend op de hoogte van de laatste locale en internationale ontwikkelingen, waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak en van een up-to-date service-dienstverlening.

Business Centers

Ons motto is; u onderneemt, wij faciliteren! In een business centre van Facility Point Group bieden wij u alle ruimte en vrijheid om u bezig te houden met uw 'core business'. Van een volledig gemeubileerd kantoor of vergaderzaal tot aan een compleet ingerichte kantoorverdiepingen met telefoonbeantwoording en met receptiediensten. Bij Facility Point kunt u zorgeloos ondernemen. Vraag bij uw locale vestiging naar de mogelijkheden!

 

 

meer weten?

share