Betaalbare kantoorunits

per direct te huur - flexibele condities

MENU

 

Inschrijfadres / virtueel kantoor

Bij een van onze vestigingen kunt u een virtueel kantoor huren; dit is een kvk inschrijfadres met postservice. Dit betekent dat u uw klanten (en uw post) voortaan in ons business center kunt ontvangen. Ook kunt u gebruik maken van onze spreekkamers voor het ontvangen van uw klanten, de prijs hiervan bedraagt € 12,50 per uur. 

Bel ons voor de prijzen & condities van een virtueel kantoor op 010 - 208 5900.

 

Canaalstaete Business Center in Capelle aan den IJssel

Op de eerste verdieping vind u in de centrale hal een modern 'Glass Office' unit die voorzien is van laminaat. Deze unit is geschikt voor 1 tot 2 werkplekken.

De prijs van deze unit bedraagt € 375,- ex btw en inclusief meubilair, telefoon en internet via glasvezel.

 

Airport Business Center op bedrijfspark NoordWest in Rotterdam

In dit business center hebben wij een ruime full-service kantoorunit op de eerste verdieping. Deze unit is geschikt voor 2 tot 3 werkplekken en ruimte voor een vergadertafel of flexplek.

De prijs van deze unit bedraagt € 475,- ex btw en inclusief meubilair, telefoon en internet via glasvezel én inclusief het parkeren en de servicekosten.

 

Escamp business center op bedrijfsterrein Zichtenburg in Den Haag

In dit geheel gemoderniseerde business center kunt u een full-service kantoorunit huren die voorzien is van 2 tot 3 werkplekken en ruimte voor een vergadertafel of flexplek.

De prijs van deze unit bedraagt € 475,- ex btw en inclusief meubilair, telefoon en internet via glasvezel én inclusief het parkeren en de servicekosten.

 

* Al onze units zijn standaard voorzien van meubilair, internet en telefonie.

De servicedienstverlening, waaronder de receptie voor het doorverwijzen van bezoekers en het parkeren zijn kosteloos inbegrepen.

 

FacilityPoint staat voor betaalbare 'full-service' kantoorunist binnen een bedrijfsverzamelgebouw met een prettige werksfeer.

Bij de Facility Point Business Centers staat flexibiliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel! U kunt bij ons terecht voor 'full-service' kantoren, een virtueel kantoor (een Kvk. inschrijfadres) en voor spreekkamers en vergaderzalen.

Bij Facility Point is nagenoeg alles mogelijk. Onze Business Centers zijn voorzien van internet via glasvezel, VoIP Telefonie, een centrale receptie, diverse spreek- en vergaderruimtes en een lounge met een koffiehoek. Al onze locaties zijn voorzien van een eigen parkeerterrein waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Onze receptie staat garant voor een goede servicedienstverlening. Zij ontvangen uw bezoek en nemen bij uw afwezigheid graag de telefoon voor u aan. Ook kunt u bij onze receptionistes terecht voor allerlei ondersteunende diensten, waaronder de catering.

Meer weten?

Telefoon:
010 – 208 5900

share