Betaalbare kantoorunits

per direct te huur - flexibele condities

MENU

 

Nu ook Woon & Werk appartementen in Capelle

Uniek in Canaalstaete! M.i.v. 1 juli 2018 zijn er in gebouw Canaalstaete te Capelle aan den IJssel  de eerste Woon & Werk appartementen voor verhuur beschikbaar.

Men kan als ondernemer zowel wonen als werken in Canaalstaete en gebruik maken van de faciliteiten van het daarnaast gelegen Business Center zoals receptie diensten, telefoonb eantwoording, gebruik van spreek- en vergaderruimten etc.

 

Bij de Facility Point Business Centers staat flexibiliteit en servicegerichtheid tegen een redelijke prijs, hoog in het vaandel! U kunt bij ons terecht voor een full-service kantoor, een virtueel kantoor (met Kvk. inschrijfadres) en voor spreekkamers of vergaderzalen.

Bij Facility Point is nagenoeg alles mogelijk. Onze Business Centers zijn voorzien van internet via glasvezel, VoIP Telefonie, een centrale receptie, diverse spreek- en vergaderruimtes en een lounge met een koffiehoek. Al onze locaties hebben een eigen parkeerterrein waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Onze receptie staat garant voor een goede servicedienstverlening. Zij ontvangen uw bezoek en nemen bij uw afwezigheid graag de telefoon voor u aan. Ook kunt u bij onze receptionistes terecht voor allerlei ondersteunende diensten, waaronder de catering.

 

De kantoorunits die we deze maand extra bij u onder de aandacht willen brengen:

 

Canaalstaete Business Center in Capelle aan den IJssel

Op de eerste verdieping vind u in de centrale hal een modern "Glass Office" unit die voorzien is van laminaat.

Deze unit is geschikt voor 1 tot 2 werkplekken.                                                         

De prijs van deze unit bedraagt € 375,- *

 

Airport Business Center op bedrijfspark NoordWest in Rotterdam

In dit business center hebben wij een ruime full-service kantoorunit op de eerste verdieping.

Deze unit is geschikt voor 2 tot 3 werkplekken en ruimte voor een vergadertafel of flexplek.                      

De prijs van deze unit bedraagt € 450,- *

 

Escamp business center op bedrijfsterrein Zichtenburg in Den Haag

In dit geheel gemoderniseerde business center kunt u een full-service kantoorunit huren die voorzien is van 2 tot 3 werkplekken en ruimte voor een vergadertafel of flexplek.

De prijs van deze unit bedraagt € 450,- *

 

* Al onze units zijn standaard voorzien van meubilair, internet en telefonie. De servicedienstverlening, waaronder onze receptiediensten en het parkeren zijn ook kosteloos inbegrepen.

 

meer weten?

share